fbpx

Pri samoj pomisli na sol i ulje pomisli se na sastojke neophodne u prehrani, no i na ne pretjerano zdrave namirnice. Ali sol i ulje u sebi skrivaju hranjive sastojke kada ih se primjenjuje onako kako treba.

Od soli i ulja možete pripremiti smjesu za masažu. Kada se priprema smjesa za masažu od soli i ulja ona djeluje iznimno ljekovito. Koristi se kod mnogih masaža, a ovu smjesu možete pripremiti tako da vam može stajati pa da je možete koristiti kod svake željene masaže.

Pripravak se priprema od nerafiniranog biljnog ulja i po mogućnosti morskom solju. Kako bi pripremili ovu ljekovitu smjesu potrebno vam je 20 žlica ulja i 10 žlica soli. Od ulja preporučuje se upotreba suncokretovog ulja. Ovim prirodnim i ljekovitim pripravkom riješit ćete se osteohondroze i ublažiti bolest kostiju.

Pripravak se priprema tako da u staklenci pomiješate ulje i sol. Nakon što stavite ulje i sol, staklenku obvezno zatvorite. Nakon nekoliko dana primijetit ćete da je vaša smjesa poprimila svijetlu boju. Na mjestima gdje osjećate bol nanesite ovu smjesu i masirajte energično. Masirajte od 3 do 5 minuta svaki dan, a možete iz dana u dan povećavati masažu za 2 minute. Kako povećavate dane, pri samom kraju dođite do masiranja od 25 minuta. Nakon što ste izmasirali bolna područja, pobrišite vlažnom maramicom ili krpicom.

Masažom možete stvoriti iritaciju vaše kože, no neka vas to ne plaši. Nakon svake masaže na kožu posipajte puder za djecu kako bi ublažili iritaciju. Ljekovita smjesa od ulja i soli se koristi desetak dana. Liječenje ovom smjesom poboljšava cirkulaciju krvi i omogućuje nastanak mišićne regeneracije. Nakon desetaktretmana primijetit ćete prve rezultate.

Primijetit ćete nestanak glavobolje, osjetit ćete poboljšanje u vratnom djelu, vid će vam biti poboljšan, vaše tijelo će se očistiti od toksina i osjećat ćete se energično i zdravije.

Postoji mogućnost da ćete tijekom procesa tretiranja od deset dana osjetiti da ste pospani ili će vam se vrtjeti, ali to de događa rijetko i vjerojatno nećete imati ništa od navedenih simptoma. Budite ustrajni, uvijek nađite vremena za sebe i za masažu.

Ne morate prestati nakon kure od 10-ak, dana. Povećajte kuru na 20 dana. Rezultati će biti i više nego zadovoljavajući.

Savjetnica
CategorySavjeti, Zdravlje

© 2017 - Copyright Poliklinika Irac

Powered by CS

Powered by Watch Dragon ball super