Profhilio je vrhunski estetski tretman za osobe s vidljivim znakovima starenja kože. Proizvod je s jednom od najvećih koncentracija hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml) te djeluje kao bioremodelator kože koji:

Poboljšava elastičnost kože
Učvršćuje i zateže kožu
Poboljšava tonus i teksturu kože
Rehidratazira kožu
Obnavlja sjaj kože

Profhilo se sastoji od 100%-ne hijaluronske kiseline bez ikakvih vezujućih agenata što ga čini jednim od najsigurnijih proizvoda u području estetske medicine.

Sastoji se od kombinacije hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne mase. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase posebno djeluje na površnije slojeve kože te hidratizira kožu dok hijaluronska kiselina visoke molekularne mase djeluje potporno na strukturu kože što rezultira lifting efektom i zatezanjem kože.

Kako starenje utječe na kožu i zašto pomaže baš Profhilo?

Nakon 20-te godine koža svake godine počinje gubiti 1% kolagena. Ta promjena posljedica je kronološkog starenja, ali i starenja uzrokovanog vanjskim faktorima.
Rezultate tog procesa najprije ćemo primijetiti na licu – vidjet ćemo da nam je koža postala tanja, suha i manje elastična. S vremenom ćemo primijetiti i pojavu bora.
Ključnu ulogu u gubitku ili održavanju tonusa i vlažnosti kože igraju fibroblasti, hijaluronska kiselina, elastin, kolagen, masne stanice. Oni su stalno prisutni u međusobnim interakcijama i njihov polagani, ali kontinuirani gubitak dovodi našu kožu do starenja.
Već dugi niz godina na području estetske dermatologije postoje brojni postupci i pripravci koji imaju isti cilj: vratiti volumen, vlagu i kolagen koži kako bi koža ponovno izgledala zategnuta, sjajna i meka.

Kako se koristi Profhilo?

Profhilo se aplicira BAP tehnikom (Bio Aestetic Points) tako da se na svakoj strani odredi 5 prethodno definiranih točaka na kojima će se injektirati preparat. U jednom tretmanu lica injektira se ukupno 2 ml Profhila. Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Nakon toga bit će potrebno ponavljati tretmane 1-2 x godišnje (tretman se određuje za svakog pacijenta posebno, ovisno o statusu kože, mogućnostima i očekivanjima).

Kako djeluje Profhilo?

Profhilo, iako se sastoji od hijaluronske kiseline poput dermalnih filera, za razliku od njih ne djeluje na način postizanja volumena u području apliciranja, nego se polako širi u kožu oko mjesta injektiranja i stimulira fibroblaste na produkciju novog kolagena i elastina te na taj način puni starenjem nastale pukotine i praznine dubljih slojeva kože.
Nakon injektiranja, Profhilo se tijekom perioda od 4 tjedna polako širi u koži te stimulira 4 različite vrste kolagena i elastina što rezultira dramatičnim poboljšanjem kvalitete i hidratacije kože posebice u području lica i vrata.
Zbog visoke sposobnosti širenja, Profhilo se površno injektira u posebno određene točke tretiranog područja te ga zbog toga pacijenti ocjenjuju ugodnim i bezbolnim tretmanom.
Profhilo tretman preporučujemo osobama iznad 30 godina starosti za područje lica, vrata, dekoltea te ruku. Pacijenti mogu očekivati povećanu čvrstoću, zategnutost, elastičnost i općenito poboljšanu kvalitetu kože s učincima koji traju do šest mjeseci.
Profhilo je pravi revolucionarni “Game Changer” u području estetske medicine. Do sada smo se morali podvrgavati različitim proizvodima i tretmanima kako bi vratiti izgubljeni volumen, elastičnost i sjaj kože. Napokon, sada postoji proizvod koji ih sve objedinjuje.
Profhilo je poseban i jedinstven “3 u 1” proizvod – nije filer, nije mezoterapija, niti je skin booster, već djeluje kao njihova kombinacija i na taj način poboljšava hidrataciju, elastičnost i tonus kože. Donosi dramatično poboljšanje kvalitete kože čak i u izazovnim podučjima poput vrata i dekoltea.
Da se uistinu radi o vrhunskom tretmanu dokazuju brojne nagrade uključujući i Aesthetic Awards nagradu za najinovativniji tretman u području estetske medicine.

Tretman prilagođen svim dobnim skupinama
Tretman je namijenjen osobama kod kojih je primijećen pad kvalitete kože te su vidljivi znakovi starenja. Najčešće se radi o osobama u dobi između 35 i 60 godina, dok se kod mlađih osoba Profhilo može koristiti za prevenciju starenja kože.
Aplicira se BAP tehnikom (Bio Aestetic Points). Točno određena količina preparata se aplicira u prethodno definirane točke područja. Budući da je jedan od proizvoda s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline na tržištu, dovoljna su dva tretmana za obnovu kože. Drugi tretman se izvodi mjesec dana nakon prvog.
Prvi rezultati su vidljivi 1 – 2 tjedna nakon prve aplikacije, a konačni mjesec dana nakon druge aplikacije. Sitne bore su zaglađene, tonus lica učvršćen, a koža ima nesvakidašnju punoću i blistavost.
Za dugotrajne rezultate i održavanje svježine kože, preporuča se dva puta godišnje doći na tretman održavanja.
Osim što se može koristiti samostalno, Profhilo se može kombinirati s drugim tretmanima za pomlađivanje, kojima poboljšava i naglašava rezultate.