dermatologija-i-kozmetologija

Dermatologija je grana medicine koja se bavi istraživanjem, dijagnostikom i liječenjem kože i njenih adneksa (mirisne žlijezde, žlijezde znojnice, žlijezde lojnice, mliječne žlijezde, dlake i nokti) te vidljivih sluznica. Koža je najveći i najvidljiviji organ našeg tijela te ima cijeli niz značajnih funkcija, od kojih ističemo njenu zaštitnu ulogu od okolišnih utjecaja, ozljeda i infekcije.

Anticelulitni tretman

M-2018 Professional Body Beutifying Device je multifunkcionalni i profesionalni aparat za uljepšavanje koji je dizajniran na osnovu teorije fiziologije i opremljen je novim složenim kompjuterskim programom koji se fokusira na kritične tačke kod mršavljenja, oblikovanja tela, jačanja grudi . – Program mršavljenja se usredsređuje na smanjenje debelih i suvišnih masnih ćelija, umesto da privremeno dehidrira tijelo. – Program oblikovanja tijela se fokusira na pretvaranje labavih mišića u razvijene i elastične mišiće kroz vježbe, umjesto da stiska ili deformiše mišiće kao što bi to uradio steznik. – Program jačanja grudi se usredsređuje na motivisanje masnih ćelija u grudima, umesto da privremeno optereti krvne sudove.

Tretman lica

  • Klasični tretman lica
  • DIAMANTNI PEELING ILI BIOPEELING NEODERMA  je postupak u kojem se uklanjaju mrtve stanice kože, poboljšava mikrocirkulacija te se koža regeneriše. BIOPEELING se temelji na prirodnim sastojcima algi,ekstrakta pepermita,matičnjaka i nevena. Njihova aktivnost poboljšava cirkulaciju krvi,potiču regeneraciju stanica i obnavlja kožu. Za razliku od običnog pillinga,ovaj tretman oblikuje dvostruko djelovanje ( mehanički i bioloski aktivni sastojci bilja) i nudi vidljive rezultate nakon PRVOG TRETMANA. Karakteristike ovog tretmana; -Poboljšavanje stanja kože -Hiperpigmentaciju -Otklanja ožiljke -Čisti kožu -Širi pore -Uklanja bore -Vraća sjaj koži Tretman bio peelinga se preporučuje ZA SVE TIPOVE KOŽE koji žele svježu kožu i sjajan ten. Nakon tretmana koža može da bude osjetljiva i pomalo crvenkasta. To traje nekoliko sati nakon čega nastupaju već prvi rezultati ovog tretmana. Nakon tretmana nije preporučljivo izlagati se suncu,korisiti solarij i saunu! Ovaj tretman ne smije raditi trudnica ,osoba koja ima ispucanu kožu i osobe koje imaju dijabetes. Tretman se može raditi na licu,vratu,dekolteu,leđima,laktovima i koljenima. Postupci su bezbolni i pogodni za svakog ko želi da poboljša izgled svoje kože.je postupak u kojem se uklanjaju mrtve stanice kože, poboljšava mikrocirkulacija te se koža regeneriše. BIOPEELING se temelji na prirodnim sastojcima algi,ekstrakta pepermita,matičnjaka i nevena. Njihova aktivnost poboljšava cirkulaciju krvi,potiču regeneraciju stanica i obnavlja kožu. Za razliku od običnog pillinga,ovaj tretman oblikuje dvostruko djelovanje ( mehanički i bioloski aktivni sastojci bilja) i nudi vidljive rezultate nakon PRVOG TRETMANA. Karakteristike ovog tretmana; -Poboljšavanje stanja kože -Hiperpigmentaciju -Otklanja ožiljke -Čisti kožu -Širi pore -Uklanja bore -Vraća sjaj koži Tretman bio peelinga se preporučuje ZA SVE TIPOVE KOŽE koji žele svježu kožu i sjajan ten. Nakon tretmana koža može da bude osjetljiva i pomalo crvenkasta. To traje nekoliko sati nakon čega nastupaju već prvi rezultati ovog tretmana. Nakon tretmana nije preporučljivo izlagati se suncu,korisiti solarij i saunu! Ovaj tretman ne smije raditi trudnica ,osoba koja ima ispucanu kožu i osobe koje imaju dijabetes. Tretman se može raditi na licu,vratu,dekolteu,leđima,laktovima i koljenima. Postupci su bezbolni i pogodni za svakog ko želi da poboljša izgled svoje kože.

Masaže

Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito.Prikladna je za sve uzraste, a masirati se možete i sami. Da bi se postigao željeni učinak nije potrebno masirati cijelo tijelo. Istraživanja pokazuju da čak devedeset posto bolesti nastaje zbog stresa. Masaža je odličan način da se oslobodite od stresa, a uz primjenu opuštajućih eteričnih ulja učinak može biti još bolji. Masaža opušta tijelo psihički i fizički. Ako ste pod stresom priuštite si kvalitetnu masažu – ona će garantirano pružiti olakšanje.Odaberite vrstu masaže koja vam najviše odgovara.Masaža predstavlja odlično rješenje i kod problema s nesanicom. Redovitom primjenom ona potiče dubok i kvalitetan san. Najbolje je napraviti masažu cijelog tijela, ali ako nemate vremena bit će dovoljna masaža leđa ili stopala. Srčanim bolesnicima masaža je izuzetno korisna jer opušta, uspavljuje, snižava krvni tlak, a uz to može poboljšati apetit i raspoloženje.Kod bavljenja sportom masaža ublažava grčeve i upale mišića, poboljšava izdržljivost i pokretljivost. Prije vježbanja izmasirajte mišiće koji će biti najaktivniji. Nakon vježbanja masaža olakšava umor i iscrpljenost.Masaža pomaže i kod mršavljenja. Ona potiče cirkulaciju i probavu, ubrzava izlučivanje toksina, stimulira metabolizam i limfni sustav, potiče bolje držanje, jača volju i odlično djeluje na kožu.Anticelulitna masaža učvršćuje tonus kože, pospješuje cirkulaciju i ubrzava gubitak masnih stanica na kritičnim mjestima. Masaža je korisna kod: • bolova u leđima • reume i artritisa • stresa i nesanice • glavobolje i migrene • upale mišića • depresije i napetosti • celulita i pretilosti • umora i iscrpljenosti • oslabljenog imuniteta • srčanih bolesti

Japansko iscrtavanje obrva

Ova tehnika spada u kategoriju polutrajnog make upa (‘semi-permanent’). Japanska metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, nego su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti.