fbpx

Kažu kako su obrve okvir našeg lica i svatko tko je ikada imao problema s njima će se složiti s tim. Japanska metoda iscrtavanja obrva pomoći će vam da preskočite dosadno crtanje obrva svakoga jutra i uživate u lijepo oblikovanim obrvama gdje god se nalazili

Gotovo niti jedna žena nije zadovoljna svojim prirodnim lukom obrva – zato ih i čupamo! Rijetke, svijetle, loše počupane, s rupama od ožiljaka ili jednostavno nesavršene? Japanska metoda iscrtavanja obrva će vas oduševiti jer pruža dugotrajne rezultate.

Ova tehnika spada u kategoriju polutrajnog make upa (‘semi-permanent’). Japanska metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, nego su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti.

Poliklinika

Postupak iscrtavanja obrva japanskom tehnikom sastoji se od nekoliko koraka, a prvi je savjetovanje o željama i procjena trenutnog stanja obrva. Slijedi digitalni izračun simetrije, slikanje i ocjena.

Najprije se sa olovkom iscrta probna forma obrva, kako bi klijentica mogla izabrati novi oblik koji joj se sviđa. Kada se završi s probnim crtanjem, bira se boja koju oblikujemo prema boji tena, prirodnih dlačica obrva i željama klijenta i tek tada krećemo s postupkom iscrtavanja.

Nakon miješanja boje se na instrument pričvršćuju ‘micro cutteri’ kojima se crta dlačica po dlačica kako bi obrve izgledale 100% prirodno. Cijeli postupak traje oko jedan sat, a najviše vremena posvećuje se pripremi i probnom crtanju oblika, kako bi imali što bolju predodžbu o konačnom rezultatu.

Nakon oko tri sedmice, radi se korekcija ako je ista potrebna (provjeri se stanje i docrtaju se još koje dlačice). Kod mješovite i masne kože treba doći na dvije korekcije. Trajnost obrva je oko dvije godine, a ovisi i o izlaganju UV zrakama, tipu kože i sl.

CategoryBez kategorije

© 2017 - Copyright Poliklinika Irac

Powered by CS

Powered by Watch Dragon ball super