porodicna medicina

Besplatno liječenje uz registraciju u Ordinaciji porodične medicine dr. Djedović

U Ordinaciji porodične medicine dr. Djedović možete ostvariti svoja prava sa zdravstvenom knjižicom, jednaka kao i u ambulanti porodične medicine koju ste dosad posjećivali, budući da ordinacija ima ugovor sa Zavodom zdravstvenog osiguranja TK.

Opredijelite se za našu Ordinaciju porodične medicine i svoj zdravstveni karton vrlo jednostavno prebacite kod nas. Potrebno je samo da donesete zdravstvenu knjižicu i popunite formular sa osnovnim podacima u ordinaciji.

Svi oni koji se registruju mogu besplatno koristiti usluge: pregleda, savjeta, izdavanje recepata sa esencijalne liste, uputnica za specijalističke preglede, otvaranje bolovanja, EKG, previjanja, davanja injekcija i primjene infuzione terapije i dr. terapije.

Stručni tim ove ordinacije s doktoricom Jasminkom Djedović na čelu   pružit će vam kvalitetnu uslugu i biti pouzdan partner u očuvanju vašeg zdravlja.

Posjetite nas na adresi Krečanska 17, u Poliklinici Medical Irac. Radno vrijeme Ordinacije je raspoređeno tako da odgovara Vašim poslovnim i drugim obavezama:

Ponedjeljak, srijeda, petak od 7:30 do 15 sati

Utorak i četvrtak od 11 do 19 sati

Dobro nam došli!