fbpx

Drage naše dame, bliži nam se ljeto i svaka od vas će poželjeti da izgleda savršeno.
Debljina je u današnje vrijeme postala veliki problem. Žene, muškarci, odrasli ili djeca, svi podliježu tom suvremenom problemu. Iako se statistike o postotku pretilih osoba razlikuju od zemlje do zemlje, svima je zajedničko jedno – previše je onih s viškom kilograma.
Trening, pravilna ishrana je garantovan uspjeh da će te iz zime izaći spremnije i sa manje kilograma. Pored toga,tu je i Poliklinika Irac da vam pomogne da vaši rezulati budu brži
M-2018 Professional Body Beutifying Device je multifunkcionalni i profesionalni aparat za uljepšavanje koji je dizajniran na osnovu teorije fiziologije i opremljen je novim složenim kompjuterskim programom koji se fokusira na kritične tačke kod mršavljenja, oblikovanja tela, jačanja grudi .
– Program mršavljenja se usredsređuje na smanjenje debelih i suvišnih masnih ćelija, umesto da privremeno dehidrira tijelo.
– Program oblikovanja tijela se fokusira na pretvaranje labavih mišića u razvijene i elastične mišiće kroz vježbe, umjesto da stiska ili deformiše mišiće kao što bi to uradio steznik.
– Program jačanja grudi se usredsređuje na motivisanje masnih ćelija u grudima, umesto da privremeno optereti krvne sudove.

Neka vam misao vodilja bude to da ćete kroz određeni period vremena stajati nasmiješeni pred ogledalom i biti ponosni na sebe. Dođite i uvjerite se sami.

Cijena paketa je 150KM

Akcija traje do 31.03.2017

CategoryBez kategorije

© 2017 - Copyright Poliklinika Irac

Powered by CS

Powered by Watch Dragon ball super