fbpx

e-Lybra je moćan aparat o kojem se još uvijek jako malo zna.

Osnovni princip funkionisanje sustava e-lybra je u pronalaženju neravnoteže između različitih konstruktivnih elemenata koji zajedno čine ljudsko tijelo u cjelini. Kada kažemo konstruktivni elementi mislimo na duhovne, emocionalne i energetske elemente, gdje njihovo pravilna ravnoteža doprinosi dobrobiti kompletnog ljudskog organizma. Ukoliko se otkrije neravnoteža, sustav e-lybra traži kroz svoje programe odgovarajući način da ih vrati balans.

Baza podataka sadrži stotine hiljada energetskih obrazaca. Sustav e-lybra spada u jedan od najsuvremenijih aparata iz ove oblasti u svijetu i prepoznatljiv je po sljedećim karakteristikama:

  -Prikaz detaljnih podataka, sa preko 360.000 informacija koje prikazuju stanje u kojem se nalazi vaše        tijelo;
-Potpuno kompjuterizovan sa velikom bazom podataka;
-Može otkriti preko 11.500 bakterija, nekoliko stotina parazita i tisuće virusa;
-Detektuje 424 tumor markera;
– Potpuno automatsko skeniranje cijelog tijela;

Povezivanje pacijenta sa sustavom omogućava uspostavu izravne komunikacije, a kao rezultat dobivamo preciznu dijagnozu. Tipična sesija koja podrazumijeva automatsko skeniranje čitavog tijela traje minimum 95 minuta. Proces obuhvaća čitanje vašeg DNK koji se ubaci prije početka terapije u sustav e-lybra (najčešće u vidu dlake), a koje se paralelno snima na mikročip koji pacijent nosi sa sobom po završetku terapije. Cilj mikročipa je zapravo produženo djelovanje terapije i potrebno ga je nositi cijelo vrijeme, osim pri tuširanju, jer se informacije na mikročipu brišu u kontaktu s vodom.

Prilikom skeniranja ljudskog organizma testiraju se 222 kategorije koje služe u glavnoj analizi i programima balansiranja tijela.

Šta je daljinska terapija i kako funkcionira?

Iako ovo zvuči nadrealno, u energetskoj medicini je to standardna praksa. Dio konstrukcije e-lybra uključuje prenosiocu do svjesnosti odabranog klijenta, sto joj omoućava izvesti snažno energetsko balansiranje na daljinu (klijent nije prisutan). Da bi ova prenosnica bila što je moguće jača e-lybra osigurava funkciju uzorkovanja kose (biološki uzorak) koja se rezonira i kreira elektronski potpis (rekord) uzorka kose, koji se pohranjuje u memoriju uređaja. Kada se klijent balansira s daljine, ova uskladištena veza se koristi da se prime informacije od klijenta, kao i da se njemu povratno pošalju predlošci preko ovog kvantnog mosta, a ti podaci se deponiraju na kapsulu individualno formiranu za svakog pacijenta, koju on nosi sa sobom .
Ovi predlošci se obično puštaju tijekom noći jer je aparat danju zauzet za izravno tretiranje.
Na ovaj način se liječe i mala djeca koja se ne mogu izravno spojiti na aparat.

Što je mikročip i kako funkcionira?

Mikročip je izrađen od specijalno formulisanih mineralnih spojeva i dizajniran u obliku privjeska, koji ima zadatak da održi rezonantne obrasce proramirane od strane e-Lybra Sistem-a.Na jednoj strani privjeska nalazi se identifikacijska oznaka s jedinstvenim brojem koji Lybra Sustav kao takav prepoznaje.

Tjelesne tekućine korisnika ne brišu informacije DNK zabilježene na mikročipu, dok ga bilo koja druga tekućina može oštetiti.

Privjesak proramiran od strane e-lybra system-a vraća tijelo u biološku ravnotežu.Ovo je blag i siguran način balansiranja.

-Korisnici mogu nositi mikročip kao ogrlicu, narukvicu, u dzepu.

-Preporuča se da, kod djece koja nemirno spavaju, mikročip stoji ispod jastuka ili u jastučnici.

Kada se aktivira mikročip, on funkcionira, ne dalje od 6-7cm od tijela.

Obavezni terapijski protokol

TIPIČNI balansirajući SEANSNI PROTOKOL e-lybra se sastoji od nekoliko etapa:

1.Inicijacija (10 min) -Povezivanje aparata i pacijenta pri kome se moraju deblokirati svi zaštitni elementi tijela: aura, meridijana i čakre, da bi se tijelo moglo skenirati.

2.Tjelesni sken “prije” terapije-kroz tijelo se propuštaju svih 222 kategorije tjedna 5 min iz kojeg se proizvodi automatski odabran profil -plan koji će se dijelovi tijela balansirati i koji će se ljekoviti predlošci koristiti (odmah detektira u kom dijelu tijela su loše, au kom dobre vibracije)

3.Analiza i balansiranje koji traju u dvije seanse po 45 min tjedna koga se proizvode bio-rezonantni predlošci koji se dostavljaju izravno pacijentu i skladište na bio-rezonantnu kapsulu koju pacijent nosi sa sobom i produženo se liječi kod kuće. Tijekom balansiranja liječnik može pacijentu da doda pojedine ciljane formule koje ima u svojoj bazi podataka ili individualno napravljene za svakog pacijenta.

4.Na kraju analize i balansiranja radi se skeniranje tijela “poslije” gdje se također propuštaju one 222 kategorije kroz tijelo pacijenta da se usporede s onim prije seansi i da se vidi učinkovitost današnje terapije.

5.Uzemljenje ide na kraju u trajanju od 5-10.min da bi se ponovno zatvorili zaštitni omotači tijela i da bi pacijent bo u potpunosti budan prije nego što ode kući.

 Upute nakon terapije:

Pacijentu objasniti da nakon terapije taj dan -narednih 24 h treba piti više vode i da kapsulu ne udaljava od tijela više od 7 cm.Takoče čuvati kapsulu od tekuće vode (paziti kod tuširanja), voda odnese-spere informaciju.Tada osušiti kapsulu i doći na naknadno balansiranje.

Iskustva pacijenata

Veoma nezgodna bolest Herpes zoster lybra lijeci veoma uspjesno.

Herpes zoster je zarazna bolest koja dovodi do teških bolnih izbijanja mjehura na koži ispunjenih tekućinom.Herpes zoster uzrokuje isti virus herpesa, virus varicella-zoster, koji uzrokuje vodene kozice (varičele). Početna infekcija virusom varicella-zoster, koja može biti u obliku vodenih kozica, završava ulaskom virusa u nerve ganglija (skupina tjelešaca živčane stanice) kičmenih (spinalnog) ili moždanih (kranijalnih ili lubanjskih) živaca gdje virus ostaje pritajen (u latentnom stanju). Herpes je uvijek ograničen na segment (e) kože zahvaćenog (ih) ner (va) ava tj. njegov (ih) og korijen (ov) a (dermatomi).

Veoma uspjesno lijecenje herpes zostera e- Lybrom mozemo vidjeti i iz iskustva nase pacijentice u Poliklinici”Medical Irac” Tuzla.

Nasa pacijentica koja je dosla sa herpes zosterom na frontalnom dijelu glave koji je zahvatio i ocni kapak na lijevom oku:

Prije terapije e-Lybrom:

15570985_1003598163105919_8933270_n

Nakon jednog tretmana e-Lybri,rezultati su se pokazali vec nakon sedam dana.Kod gospodje su vidljivi veoma pozitivni rezultati.Pacijentica nije imala vise ni najmanji osjecaj bola,sto je vrlo bitno,jer bolesnici koji boluju od herpesa podnose veliki prag boli.Tako da je veoma vazno da naglasimo da je posle samo sedam dana bol potpuno nestao.

15571036_1003598303105905_2011136402_n

Preporuka je da dok postoje aktualne tegobe na terapiju dolazi 1 mjesečno, a kad se postigne zadovoljavajući učinak, dovoljno je dolaziti na 3 mjeseca, jer terapijski predlošci na kapsuli upravo i traju maksimalno 3 mjeseca. Ako pacijent postigao ekvilibrijum ranije i ne mora više dolaziti na terapiju ili može održavati zdravim svoje biopolje tako što će se balansirati na 3 mjeseca-4x godišnje. Jer ima pacijenata koji su zdravi, a žele stalno budu u balansu te dolaze 4x godišnje.

CategoryKvantna medicina

© 2017 - Copyright Poliklinika Irac

Powered by CS

Powered by Watch Dragon ball super