fbpx

[DOBRE VIJESTI‼️‼️‼️‼️]

Cijenjeni pacijenti, obavještavamo vas da je Poliklinika “Medical Irac” Tuzla sklopila ugovor sa Zavodom zdravstvenog osiguranja TK-a o korištenju hiperbarične komore. Tim ugovorom je omogućeno ostvarivanje zdravstvene zaštite NA TERET SREDSTAVA ZAVODA!!!

Ugovorene usluge pružati će se OSIGURANIM LICIMA ukoliko ta ista lica posjeduju saglasnost Zavoda za upotrebu hiperbarične komore.✔️

Hiperbarična oksigenoterapija je metoda liječenja koja se provodi u hiperbaričnim komorama, udisanjem 100% čistog kiseonika pod povišenim pritiskom, pri čemu se pokreću mnogobrojni pozitivni procesi u organizmu koji svi zajedno doprinose kvalitetnijem i bržem ozdravljenju. Svrha liječenja primjenom hiperbarične oksigenoterapije je dobava kisika u dijelove tijela koji su iz bilo kojeg razloga loše prokrvljeni ili je doprema kisika do njih iz bilo kojeg razloga nedovoljna.

BOLESTI ZA ČIJE LIJEČENJE SREDSTVA SNOSI ZAVOD:
-Dijabetičko stopalo i dijabetička gangrena (gradus 2 po Wagneru) nakon neuspješnog liječenja drugim metodama najmanje tri mjeseca.
-Aseptična nekroza kuka nakon neuspješnog liječenja drugim metodama najmanje tri mjeseca
– Druge rane koje sporo zacjeljuju, trofički i ishemijski ulkusi nakon neuspješnog liječenja drugim metodama najmanje tri mjeseca.
-Hronični refraktorni osteomijelitis nakon neuspješnog liječenja drugim metodama najmanje 3 mjeseca
– Morbus Crohn
– Colitis ulcerosa

Za sve informacije kontaktirajte nas u inbox naše stranice ili na brojeve telefona 035 366 600 i 035 366 601. ☎️

CategoryBez kategorije

© 2017 - Copyright Poliklinika Irac

Powered by CS

Powered by Watch Dragon ball super